Modernisering

Het vervangen van oude liften is meestal erg kostbaar. Liftmodernisering is daarom een uitstekend alternatief. Livenco zorgt ervoor dat de liften weer veilig werken én een representatieve uitstraling krijgen.

Maatwerk
Wij zijn een organisatie met veel expertise en ervaring op liftgebied. Onze specialisten moderniseren een verouderde lift naar een niveau dat vergelijkbaar is met een nieuwe lift. Geen enkele uitdaging is voor ons teveel! Of het nu gaat om 1 of 20 liften. Wij leveren maatwerk.

Het Moderniseren van een liftinstallatie kan verschillen per klant. Over het algemeen worden de besturing, frequentieregelaar, drukknoppen incl. tableaus, vervangen. Er kan ook gekozen worden voor nieuwe cabinebekleding waardoor de lift weer een frisse nieuwe look heeft.

Heeft u een vraag over een liftmodernisering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis liftadvies 

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bent u op zoek naar een partner voor het beheer en onderhoud van uw installaties? Livenco is de partner voor uw liftonderhoud.

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek. Heeft u een specifieke vraag? Vul dan het formulier in of bekijk de veelgestelde vragen (FAQpagina.

Stel uw vraag

Periodiek onderhoud

Periodieke keuring

r

Storingen

Reparatie

Contact