Over Livenco

Hoe het allemaal begon

Wanneer je jarenlange ervaring hebt binnen de liftbranche, ontstaan na verloop van tijd regelmatig ideeën over hoe zaken beter of anders kunnen. Ons viel vooral de stroperigheid van veel organisaties op; een doorn in het oog van hun klanten.
In veel organisaties is de werkdruk zo hoog, dat zij hun klanten niet de aandacht kunnen geven die zij verdienen. Dat komt ook doordat men vaak afhankelijk is van collega’s die misschien wel andere belangen hebben. Alles bij elkaar genomen zijn veel organisaties hierdoor niet in staat om écht succesvol te zijn.

Dat moet toch anders kunnen, vonden wij

Daarom hebben wij al die frustraties in kaart gebracht. We vroegen ons daarbij steeds weer af: “Wat zouden wij prettig vinden als we klant waren?”. Door antwoord te geven op deze simpele vraag is Livenco ontstaan. Met een “No nonsense”-mentaliteit zijn we in 2010 aan de slag gegaan om die frustraties over liftinstallaties de wereld uit te helpen. Het blijkt een groot succes, waar inmiddels al vele klanten van profiteren.

Waar wij in geloven

Geen mooie praatjes, maar resultaten. Niet opgeven totdat je alles hebt gedaan om datgene te bereiken wat je een klant hebt beloofd, dat is waar wij in geloven. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat plezier in ons werk, doorzettingsvermogen en servicegerichtheid de sleutels zijn tot het succes van Livenco.

Niet voor niets is ons motto: Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!
Kennis maken? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek.U bent van harte welkom!

Met een “No nonsense”-mentaliteit zijn we in 2010 aan de slag gegaan om die frustraties over liftinstallaties de wereld uit te helpen.

Roy Vlug, technisch directeur

Gratis liftadvies 

Bent u op zoek naar een partner voor het beheer en onderhoud van uw installaties? Livenco is de partner voor uw liftonderhoud.

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek. Heeft u een specifieke vraag? Vul dan het formulier in of bekijk de veelgestelde vragen (FAQpagina.

Stel uw vraag

Periodiek onderhoud

Periodieke keuring

r

Storingen

Reparatie

Contact