Reparaties

Indien uw lift defect is er dient een reparatie uitgevoerd te worden, kunnen wij dit met originele onderdelen of met merk onafhankelijke onderdelen. Een reparatieteam zal worden ingeschakeld om reparaties uit te voeren. Een reparatie team zal een bus ter beschikking hebben waar alle mogelijke gereedschappen in liggen, om de klus te kunnen uitvoeren.

Gezien wij overkoepelend werken bent u niet afhankelijk van een enkele leverancier. Wanneer een onderdeel niet te verkrijgen is bij de één, dan zullen wij dezelfde aanvraag uitzetten bij een andere partner van ons. Daarnaast kunnen wij op deze manier de prijzen benchmarken en u voorzien van een voorstel wat marktconform is.

Er zijn inmiddels meerdere leveranciers die onderdelen voor de diverse lift- merken kunnen leveren. Op deze manier heeft u een vrij op de markt verkrijgbaar product op uw bestaande installatie. De zogeheten “Total Cost of Ownership”  (TCO) zullen vele malen lager zijn.

Ook in allen te verkrijgen onderdelen zit kwaliteit verschil. Op alle onderdelen wordt een garantie afgegeven, echter zal er goed gekeken worden naar het gebruik van de liftinstallatie. Wordt een lift (zoals in een ziekenhuis) veel gebruikt, dan zal hier een zwaarder-sterker type onderdeel op gezet worden. Dit kunt u zien als de banden van uw auto. Een voordelige band is goed alleen zal minder kilometers meegaan dan een vaak wat duurdere band. 

Wij kunnen alle onderdelen van de grote liftbouwers krijgen. Kone, Otis, Schindler, Orona, Thyssen, enz. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de fabrikant die de lift gebouwd heeft. Daarnaast is de kennis en kunde van deze fabrikanten inmiddels verspreid door verschuiving van monteurs in afgelopen decennia, waardoor kennis ook bij ons ruim aanwezig is.

Gratis liftadvies 

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bent u op zoek naar een partner voor het beheer en onderhoud van uw installaties? Livenco is de partner voor uw liftonderhoud.

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek. Heeft u een specifieke vraag? Vul dan het formulier in of bekijk de veelgestelde vragen (FAQpagina.

Stel uw vraag

Periodiek onderhoud

Periodieke keuring

r

Storingen

Modernisering

Contact