Periodieke keuring

Uw lift- of gevelinstallatie moet regelmatig gekeurd worden. Een liftinstallatie dient eens per 18 maanden periodiek gekeurd te worden. Voor een gevelinstallatie is dat eens per 12 maanden. Deze keuringen kunnen wij voor u verzorgen.

De keuring zal altijd plaatsvinden door een geaccrediteerde externe instantie. Deze is door de overheid gecertificeerd om de installatie te keuren. Wij zullen een monteur beschikbaar stellen om de keurmeester te assisteren bij de keuring.

Er kunnen opmerkingen komen die zijn opgemerkt tijdens de keuring. Deze worden vermeld op het keuringsrapport. Deze opmerkingen zullen tijden het onderhoud worden opgelost of u zult bericht krijgen vanuit ons kantoor met een voorstel om een keuringspunt te verhelpen.

Wanneer uw installatie is gekeurd, stuurt de geaccrediteerde keuringsinstantie de rapportage naar ons op. De op te volgen punten zullen vervolgens door onze database en monitoring deel uitmaken van onze dienstverlening en kwartaalgesprekken met onze onderhoudspartners. Daarbij worden de status van openstaande keuringspunten en de vervaldatum van het certificaat nauwlettend bewaakt.

Omdat wij de periodieke keuringen van lift- en gevelinstallaties groot aanvragen, kunnen wij profiteren van aantrekkelijke inkoopvoordelen. Daar laten wij u als klant van meeprofiteren.

Gratis liftadvies 

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bent u op zoek naar een partner voor het beheer en onderhoud van uw installaties? Livenco is de partner voor uw liftonderhoud.

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek. Heeft u een specifieke vraag? Vul dan het formulier in of bekijk de veelgestelde vragen (FAQpagina.

Stel uw vraag

Periodiek onderhoud

r

Storingen

Reparatie

Modernisering

Contact